Включете се във водещото кариерно изложение Career Show 2022

Career Show е модерна платформа за работа, базирана на кариерни събития. През тази година водещото кариерно събитие Career Show 2022, ще събере едни от най-големите работодатели в България и Европа с квалифицирани кандидати на живо и онлайн. Събитието ще се проведе на 20 септември в Sofia Event Center, в мол Paradise и на 21 септември в онлайн формат.

Специални гости на Career Show 2022 ще бъдат вдъхновяващи успешни личности като Левон Хампарцумян, Мадлен Алгафари, Ани Цолова, Ивайло Калфин и др. Те ще споделят с участниците своя опит и формула за успех.

“Благодарни сме на нашите партньори, с които успяваме заедно да допринесем за развитието връзката между бизнеса и квалифицираните кадри.  Двудневното събитие Career Show 2022 ще даде възможност за лична среща между търсещи и предлагащи работа както на живо в Sofia Event Center, така и онлайн от всяка точка на света. Два дни, в които всеки свободно може да се докосне до лектори на изключително високо ниво, които са дошли специално, за да се срещнат с публиката на Career Show 2022.”, споделят от организаторите.

Освен вдъхновяващите и полезни сесии, участниците в Career Show 2022 ще имат достъп до стотици нови възможности за професионална реализация. Над 100 компании-лидери от различни сектори ще присъстват на събитието, за да представят актуалните възможности за развитие. Сред изложителите на Career Show са български и международни компании като Lufthansa Technik, Lidl България, StudioTech, A1, Coca-Cola HBC, Bosch Engineering Center Sofia и др.

Регистрирайте се безплатно от тук: https://careershow.bg/register/