ПРИЕМ

30 000 лв. награда за зелен или социален проект

 

Отворено е кандидатстването за петото издание на емблематичната програма на фондация Карол Знание Предприемачи в науката. Форматът включва онлайн обучение и конкурс с награда от 30 000 лв. Лектори и ментори са успешни учени-предприемачи, лидери и мениджъри, които формират журито на конкурса.

Темата е Impact investing и за участие са поканени студенти и докторанти, които искат да развият бизнес идея, с позитивно въздействие върху околната среда или обществото. Лекциите са с практическа насоченост, а лекторите и менторите са журито, което на финала определя кой ще спечели 30 000 лв. за проекта си.

Един от шестимата печелили досега приза и един от двамата, печелили пълната сума, е гл.ас. д-р Росен Валериев Иванов от катедра „Инженерна геоекология“ на МГУ. Негов ще бъде и петият стартъп, вдъхновен от програмата.

Ако искате и вие да получите тази възможност, вижте как може да кандидатствате тук.

МГУ е партньор на проекта и ще награди с участие в програмата Предприемачи в науката един или няколко проекта, които имат потенциално позитивно въздействие върху околната среда или обществото.