ПРИЕМ

Покана от Джуниър Ачийвмънт България

П О К А Н А

От името на Джуниър Ачийвмънт България бихме искали да разпространим информация за провеждането на тематичен модул от уебинари, фокусирани върху климатичните промени, устойчивото развитие и справедливия енергиен преход, в който ви каним да се включите.

Образователният модул е разработен в рамките на международния проект „Panda Labs Junior за Справедлив преход“, в който партньори са WWF България, Джуниър
Ачийвмънт Македония, WWF Сърбия и Eko-Team от Черна гора. Проектът има за цел да подпомогне процеса на справедливия енергиен преход и навременното развитие на знания и предприемачески умения у младежите от въгледобивните региони. В допълнение, проектът ще съдейства за създаването на регионална мрежа и ще насърчи и подпомогне младите хора да трансформират местните общности и икономики, да работят съвместно с местната власт, университети, изследователски центрове и граждански организации.

Важно за кандидат-студентите


Уважаеми кандидат-студенти, 
Отдел „Прием на студенти“ приема документи всеки работен ден от 08:00 до 16:30 часа без прекъсване, в събота и неделя от 08:00 до 15:00 часа!

Ще се затвори след 20 секунди