ПРИЕМ
Резултати от национален ученическия конкурс „Биотехнологии за екологично устойчив и зелен свят - 2025“

Резултати от национален ученическия конкурс „Биотехнологии за екологично устойчив и зелен свят – 2025“

Комисията за оценяване и класиране на постъпилите материали за ученическия конкурс „Биотехнологии за екологично устойчив и зелен свят – 2025“, обявен от кат. „Инженерна геоекология“ към Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“ на 07.03.2025 г., разгледа постъпилите материали по възрастови групи и обяви единодушно следното класиране:

Награждават се следните участници:

  1. В I възрастова група (8-10 клас):

Първо място и грамота – Верка Поповска, 10 клас, 96.СУ “ Лев Николаевич Толстой“, гр. София;

Второ място и грамота – Кристина Фърцова и Микаел Митков, 9 клас, 96.СУ “ Лев Николаевич Толстой“, гр. София;

  1. Във II възрастова група (11–12 клас):

Първо място и грамота – Габриела Екова, 12 клас, Езикова гимназия ,,Бертолт Брехт“, гр. Пазарджик;

Второ място и грамота – Никол Бекова, 11 клас, ПМГ „Проф. Емануил Иванов“, гр. Кюстендил;

  1. Допълнително награждават с грамота г-жа Ангелина Боянова за подготовката и отличното представяне на класираните в I-ва възрастова група ученици.

Наградените ученици получават възможността, след завършване на средното си образование, да се запишат в избрана от тях специалност в Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“. Официалното награждаване ще се проведе на 05.06.2025 г. от 13.30 ч. в Музея на уникалните кристали при Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“.

 

Резултати от национален ученическия конкурс „Биотехнологии за екологично устойчив и зелен свят - 2025“

МГУ
Преглед на поверителността

С цел предоставянето на персонализирани и адекватни услуги чрез нашия уебсайт, Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“ има нужда от технология за запаметяване и съхраняване на информация за използването му от Вас. Това става с помощта на т.нар. бисквитки. Те са малки текстови файлове, съдържащи малки количества информация и се съхраняват на Вашия компютър или в паметта на Вашия уеб браузър.

Повече информация за нашата Политика за използване на бисквитки.