ПРИЕМ

Фотоконкурс „Аз обичам МГУ“

Уважаеми студенти, преподаватели, служители и приятели на МГУ,

В рамките на събитията през 2023-та, посветени на 70-годишнината на Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“, обявяваме конкурс под мотото „Аз обичам МГУ“.

Има моменти- интересни, неповторими, социални, които остават завинаги, особено ако ги запечатаме на снимка. Точно тези моменти търсим в нашето фото предизвикателство.

Покажете ни най-забавните си студентски преживявания с Вашите колеги, споделете емоциите си от работата в МГУ или ни разкажете Ваша история чрез уловени мигове на територията на университета.

Крайният срок за участие е 01.06.2023г.

Снимките се изпращат на имейл адрес 70@mgu.bg с тема Фотоконкурс МГУ. Всяка снимка трябва да е придружена от следната информация: оригинално заглавие/мото/кратък текст, имена и контакт за връзка.

Отличените снимки ще бъдат обявени и публикувани в сайта на университета www.mgu.bg и на официалната фейсбук страница @mgusofia.

Ако имате нужда от допълнителна информация можете да изпратите въпросите си на 70@mgu.bg  или да се обадите на телефон 02/8060201.

ВАЖНО: С участието в конкурса се съгласявате МГУ да използва и/или публикува снимката изцяло или частично, по начин и чрез платформи, както счита за необходимо. Това означава например, че снимката може да бъде показвана по телевизионни канали и чрез социални медии и може да бъде публикувана в списания и уебстраници, без да се дължи възнаграждение/обезщетение. Всеки Участник се съгласява, че при публикуването/използването на негова снимка, МГУ има право да прецени дали да посочи неговото име с оглед начина на използване и характера на публикацията.