ПРИЕМ

Университетска седмица на книгата в УНСС – 26-29 април 2022 г.

По повод Световния ден на книгата и авторското право, Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“ ще вземе участие в събитието „Университетска седмица на книгата“, организирано от УНСС. Събитието ще се проведе в периода 26-29 април 2022 г. от 10.00 ч. до 17 ч. в Централното фоайе на УНСС.

На своеобразния книжен форум за студенти и млади учени МГУ ще представи своята Издателска къща „Св. Иван Рилски“ – създадена през 1999 г. като звено в структурата на научно-изследователската дейност. Издателска къща „Св. Иван Рилски“ предлага разнообразна по вид и обем дейност, включваща богатата научна продукция на преподавателите от МГУ – учебна литература – учебници, ръководства за упражнения и др.; монографии, автореферати на дисертации,  Годишник на МГУ „Св. Иван Рилски”, Списание Sustainable Extraction and Processing of Raw Materials, Известия по хуманитаристика, материали от конференции, организирани от Университета и др.

Важно за кандидат-студентите


Уважаеми кандидат-студенти, 
Отдел „Прием на студенти“ приема документи всеки работен ден от 08:00 до 16:30 часа без прекъсване, в събота и неделя от 08:00 до 15:00 часа!

Ще се затвори след 20 секунди