ПРИЕМ

Курс по Софтуерно Тестване с Възможност за Работа в Euro Games Technology

Курс по Софтуерно Тестване с Възможност за Работа в Euro Games Technology

Безплатно обучение без специфични изисквания за образование и опит

Нов курс по Софтуерно Тестване с възможност за работа във водещата компания Euro Games Technology обявява DevStyleR Academy. Курсът е насочен към тези, които желаят да стартират кариера в областта на информационните технологии без да имат подходящо образование и опит. Обучението започва от нулата и е достъпно за всички, които имат основни компютърни познания, аналитично мислене и най-вече силна мотивация за обучение и развитие.

За разлика от други формати, участието в професионалния курс не изисква никакво заплащане от страна на кандидатите, тъй като цялото обучение е финансирано от Euro Games Technology.

Програмата на курса включва основни концепции на софтуерното тестване, терминология, процеси на работа, примери от реалната работа, множество практически упражения.

Лектори на курса са професионалисти с над 10 годишен опит в областта на софтуерното тестване, които са участвали в обучения на хиляди специалисти на различни нива от тяхното кариерно развитие.

Курсът по Софтуерно Тестване предоставя уникална възможност за безплатно професионално обучение на световно ниво, заедно с възможност за позиция в реномираната Euro Games Technology и кариерно развитие, което малко компании от ИТ индустрията могат да предложат.

Всички курсисти, които завършат успешно своето обучение, ще получат предложение за работа от Euro Games Technology с повече от атрактивно заплащане. Успоредно с това завършилите академията ще се сдобият и със сертификат за преминато обучение, а при постигнат хорариум от часове и със свидетелство за професионална квалификация.

Кандидатстването за курса е отворено до 31 март 2024 г. То е изключително лесно и изисква единствено попълване на онлайн формата тук.

При въпроси, може да пишете на academy@devstyler.io.

DevStyleR Academy e академия за професионално обучение към DevStyleR.BG – единствената специализирана медия за програмисти, ИТ професионалисти и технологични ентусиасти в България.