Новини
Стипендии за изследователски и практически стажове в Германия
в рамките на международна програма на DBU

    
Постер

Повече информация

СВЕТОВНО ОБРАЗОВАНИЕ представя

60-те най-търсени университета от чужбина

Над 60 чуждестранни университети ще представят в България актуалните възможности за магистратури на английски език в рамките на 15-ото международно изложение по проекта "Световно образование".

Форумът ще се проведе на
25 и 26 февруари в хотел Балкан в София
27 февруари в хотел Галерия Графит във Варна

Повече информация

Стартира инициативата на Министерството на икономиката.  "Генератор на идеи"


   Това е възможност за талантливи, активни и заинтересовани студенти, които са в състояние да разработят и представят свой проект за изпълнение, свързан с дейността на Министерството на икономиката, който да реализират по време на практиката
Повече информация

Лятна ваканционна заетост в Германия към Deutsche Post DHL

  Агенцията по заетостта набира кандидати за лятна ваканционна заетост в Германия, като могат да кандидатстват студенти и от последен курс, и задочници. Срокът за кандидатстване е до 15 март 2017г.
Повече информация

Летни студентски стажове в държавната администрация 2017

    Стартира лятната кампания за студентски стажове в държавната администрация за 2017 г. Всички стажантски позиции ще бъдат обявени на 20 март 2017 г. Срокът за кандидатстване ще бъде до 23 април 2017 г.

Продължителност: Стажовете са между 10 и 45 работни дни, в структурите на държавната администрация на всички нива: от Министерския съвет до общините. Периодът за провеждане е в трите летни месеца, свободни от учебни занятия: юли, август и септември.

Процедура по подбор: Цялата процедура по кандидатстване е изцяло онлайн. За целта е нужно студентите да създадат свой профил в Портала за студентски стажове в държавната администрация: http://staj.government.bg/ . Всеки студент може да кандидатства за до 5 стажантски позиции, като при избора на първата се зарежда тест. Тестът съдържа 23 въпроса, а времето за решаването му е 40 минути. Подробна информация за всички етапи на процедурата по подбор може да бъде намерена на портала.

Стажовете: Стажовете са с основна цел професионална ориентация, придобиване на нови знания и умения в реална работна среда и запознаване с държавната администрация.

Постер

СТАЖАНТСКИ ПРОГРАМИ 2017г.
Лятна стажантска програма в "Елаците мед" АД
Повече информация

Лятна стажантска програма в "Златна Панега Цимент" АД